iPhone 7 128GB met abonnement kopen

Op het event van 7 september 2016 zijn door Apple de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus aangekondigd. De nieuwe smartphones zijn in Nederland te verkrijgen vanaf 16 september 2016. Het iPhone 7 128GB model is het tussenmodel van het nieuwe toestel. Het instapmodel beschikt over 32GB aan opslaggeheugen en dan is er nog het model dat beschikt over wel 256GB aan opslaggeheugen. Apple heeft met de iPhone 7 de 16GB en 64GB modellen geschrapt. Hier vindt een over van de beste iPhone 7 125GB aanbiedingen en prijzen. Vergelijk de verschillende aanbieders en bestel de iPhone 7 voor de beste prijs of met het abonnement wat het beste bij je past!

iPhone 7 128GB: Prijs een aanbiedingen

[bm_show_telecom_subs phone=”81″]

Design en camera

De iPhone 7 is voorzien van een 4,7-inch display met een resolutie van 1334 x 750 pixels. Het is een relatief lage resolutie maar de kwaliteit van het scherm is uitstekend. De kleurweergave is verbeterd doordat het scherm op de dci-p3-kleurstandaard is afgesteld. Het scherm kan 25 procent feller waardoor deze ook makkelijk in zonlicht af te lezen is. In het scherm is ook de 3D technologie aanwezig. Het design van het toestel is hetzelfde gebleven als dat van zijn voorgangers. Het 128GB model komt naast de kleuren zilver, goud en roségoud ook in de kleuren  zwart en gitzwart. Wel is zijn de antennestrepen aan de achterzijde van het toestel verwerkt. Aan de achterzijde bevindt zich nu een 12 megapixelcamera met een beeldprocessor en nieuwe sensor. De camera steekt verder uit dan voorheen maar is op veel vlakken verbeterd. Het diafragma is een f/1.8 waardoor meer licht op de sensor valt en ook bij weinig licht de foto’s helder zijn. Ook beschikt de iPhone 7 over optische beeldstabilisatie. De voorzijde van het toestel is voorzien van een 7 megapixel camera.

Specificaties en vernieuwingen

De iPhone 7 loopt op een Apple A10 Fusion processor die werkt in combinatie met een M10 coprocessor en een snelle grafische chip. Deze combinatie moet zorgen voor snellere prestaties en een lager energieverbruik. De accuduur is enorm verbeterd. De koptelefoonaansluiting op het toestel is verwijderd. Dit was volgens Apple noodzakelijk om het toestel water- en stofdicht te kunnen maken. Een speciale koptelefoon kan worden aangesloten op de Lightning poort van het toestel. Er is een tweede speaker aanwezig waardoor het stereo-geluid enorm is verbeterd. De homeknop kan niet langer fysiek worden ingedrukt. De knop trilt om een klik te stimuleren. De Touch ID-vingerafdrukscanner zit nog wel geïntegreerd in de thuisknop maar de functionaliteit daarvan is wat aangepast. Wanneer de iPhone 7 wordt opgepakt wordt het scherm automatisch ingeschakeld waardoor je direct notificaties te zien krijgt. Het toestel kan vervolgens worden ontgrendeld door je vinger op de homeknop te leggen. De iPhone 7 draait standaard op iOS 10, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple.