iPhone 7 specificaties

Veel mensen hebben er lang op gewacht, maar woensdagavond 7 september was het dan eindelijk weer zo ver, het jaarlijkse Apple event. Tijdens dit even presenteert Apple al haar nieuwste snufjes en producten, waaronder natuurlijk de iPhone 7. Apple heeft haar toestel uitgebreid gepresenteerd en zoals verwacht, is het natuurlijk weer een toptoestel.

iPhone 7 abonnement prijzen vergelijken

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Een waterdichte iPhone

Nederland hoort voor het eerst, bij de eerste 32 landen, waar de iPhone 7 te verkrijgen zal zijn. Dit betekent dus, dat gebruikers nog maar een paar dagen op het fantastische toestel hoeven te wachten. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus hebben nog wel veel van hun voorganger weg, maar toch heeft Apple toch behoorlijk wat kunnen vernieuwen. Zo hebben de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus een officiële IP67-certificering, waardoor beide toestellen water- en stofbestendig zijn. Het toestel is geheel stofdicht en kan maar liefst 30 minuten lang tot één meter diep onder water overleven. De iPhone 7 kan nu dus echt overal worden gebruikt. Ook op het toilet en zelf onder de douche.

Men heeft de keuze uit vijf verschillende modellen, waaronder twee nieuwe uitvoeringen. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn namelijk ook te verkrijgen in het mat zwart en glanzend zwart. Ook qua opslaggeheugen heeft men nu andere opties. Beide toestellen zijn te verkrijgen met een opslaggeheugen vanaf 32GB. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor een opslaggeheugen van 128GB en 256GB. Zo kan men nog optimaler gebruik maken van de iPhone 7.
Beide toestellen hebben een prachtig Retina HD-scherm die alles nog mooier weer geeft. De iPhone 7 heeft een 4,7 inch scherm en de iPhone 7 Plus heeft natuurlijk een iets groter scherm, van 5,5 inch. Ook is de iPhone 7, de eerste iPhone die geen ingang heeft voor een koptelefoon. Apple heeft hier bewust voor gekozen en men kan gebruik maken van speciale Bluetooth oordopjes.

iphone7_kleurenPrachtige selfies en foto’s

Apple heeft ook de camera van beide toestellen onder handen genomen. De iPhone 7 kan beschikken over een camera met 12 megapixels. Bij de iPhone 7 Plus wordt hier nog een extra camera aan toegevoegd. De iPhone 7 Plus heeft namelijk een dubbele camera van beide 12 megapixels. De camera’s hebben een grotere diafragma en ook de lens is verbeterd. Gemaakte foto’s zijn nog scherper en doordat er meer licht gevangen wordt, zijn de foto’s ook vele malen mooier. Natuurlijk ontbreekt de FaceTime HD camera niet. Gebruikers kunnen met een camera van 7 megapixels prachtige selfies maken.

Een enorm krachtige iPhone

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus draaien beide op iOS 10, het besturingssysteem dat door Apple zelf is ontwikkeld. De batterijduur van beide toestellen gaat langer mee en dit is mogelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van een enorm zuinige A10 Fusion-chip. Deze chip zorgt er voor dat het toestel erg zuinig is. Hierdoor kan men langer plezier beleven van de iPhone 7, zonder dat deze alweer opgeladen hoeft te worden. Naast dat deze chip erg zuinig is, is deze ook enorm krachtig. De iPhone 7 is dan ook twee keer zo snel, dan de iPhone 6S.