iphone7_kleureniPhone 7 32GB

De nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn door Apple op 7 september 2016 aangekondigd en de nieuwe smartphones zijn vanaf 16 september verkrijgbaar in Nederland en België. Nederland hoort dit jaar bij de eerste groep landen waar de iPhone beschikbaar wordt.
Het instapmodel van de iPhone 7 komt met 32GB aan opslaggeheugen terwijl het instapmodel bij zijn voorgangers met 16GB aan opslaggeheugen kwam. Omdat veel iPhone gebruikers met een 16GB model klaagden over gebrek aan ruimte heeft Apple er waarschijnlijk voor gekozen om het dit model te schrappen. De iPhone 7 komt ook beschikbaar met 128GB en 256GB voor een meerprijs. Op de website van iPhone7wijzer.nl vindt een overzicht van alle abonnementen en aanbiedingen van de iPhone 7 en 7 Plus. Kies de juiste deal en betaal de beste prijs!

iPhone 7 32GB los of met abonnement kopen

[bm_show_telecom_subs phone=”81″]

Design en kleuren

Het design van de iPhone 7 is veelal hetzelfde als het design van zijn voorganger de iPhone 6s. Het toestel heeft dezelfde afmetingen. Toch zijn er wel wat kleine verschillen. Zo zijn de antennestrepen op het toestel niet meer zichtbaar bij de iPhone 7. De cameralens is groter en daardoor meer zichtbaar geworden op het toestel. Het display is een 4,7-inch display met dezelfde resolutie maar een verbeterde kleurweergave. De behuizing is gemaakt van aluminium en het toestel heeft afgeronde randen. De iPhone 7 met 32GB is beschikbaar in de kleuren zilver, goud en roségoud. De modellen met meer opslagruimte zijn ook beschikbaar in de kleuren zwart en gitzwart.

Specificaties en vernieuwingen

De iPhone 7 is voorzien van een Apple A10 Fusion processor in combinatie met een snellere grafische chip en een M10 coprocessor. Daarnaast zijn er heel wat onderdelen sterk verbeterd. Zo beschikt het toestel over een 12-megapixel camera met een grotere lens welke meer uitsteekt aan de achterkant. De camera levert door de nieuw ontwikkelde Image Signal Processor nog mooiere foto’s. Aan de voorzijde van het toestel bevindt zich een 7 megapixel camera met automatische beeldstabilisatie. De nieuwe flitser van de camera zorgt voor wel 50% meer aan lichtopbrengst. Het Plus model beschikt over een dubbele camera.
Ook de homeknop is vernieuwd. Deze kan niet meer worden ingedrukt maar geeft via trillingen feedback. Dit kan worden vergeleken met Force Touch op de Macbook. Het toestel is water- en stofdicht en voldoet aan de IP67-standaard. De iPhone gebruiken in de regen is geen probleem en wanneer deze in het water valt zou geen waterschade moeten ontstaan.
De koptelefoonaansluiting bij de iPhone 7 is weggelaten. In plaats daarvan kan de Lightning-poort worden gebruikt voor het luisteren van muziek. Apple levert speciale Lightning Earpods en ook kunnen extra draadloze AirPods worden aangeschaft voor een goede prijs!

De iPhone 7 32GB wordt standaard geleverd met iOS 10, het nieuwste besturingssysteem van Apple.