De beste iPhone 7 (Plus) aanbiedingen

De iPhone is nog steeds één van de populairst smartphones. Elke jaar brengt Apple weer een nieuwe smartphone uit en dat zal dit jaar niet anders zijn. Begin september zal Apple alweer haar allernieuwste toestel bekend gaan maken, de iPhone 7. De iPhone 6 en de iPhone 6s zijn enorm goed ontvangen. Zodoende wordt er ook al veel van de iPhone 7 verwacht.

Er is op dit moment nog weinig bekend rondom het allernieuwste toestel van Apple. Alles wat men leest of hoort, zijn op dit moment nog geruchten. Zo wordt er al gespeculeerd over het design van de iPhone 7. Deze zal naar verwachting hetzelfde design krijgen als de voorgangers. Ook zal de iPhone 7 waarschijnlijk weer in twee varianten worden uitgebracht. Ook gaan er al geruchten rond, over onder andere de camera en overige specificaties. Zo wordt er gesproken over een camera met twee lenzen en over een vergrote opslagruimte tot maar liefst 256 GB. Begin september zal de iPhone 7 worden uitgebracht, dus tot die tijd blijft het bij geruchten.

Vergelijk hier de beste iPhone 7 (Plus) aanbiedingen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Aanbiedingen vergelijken

Wel is het zeker, dat de iPhone 7 straks met verschillende aanbiedingen te verkrijgen zal zijn. Hierbij gaat het dan om een instapmodel. Voor veel mensen is dit enorm veel geld en zouden zij de iPhone 7 dan ook graag in combinatie met een abonnement willen afnemen. Zo hoeven zij niet de gehele aanschafprijs te betalen. Zij hebben dan alleen de maandelijkse lasten van het abonnement. Aan de hand van het gekozen abonnement wordt bepaald, of er nog een bijdrage voor het toestel moet worden betaald. Zodra de iPhone 7 is uitgebracht zullen de verschillende providers het toestel natuurlijk graag onder de aandacht willen brengen. Hiervoor maken zij gebruik van leuke aanbiedingen. Een korting op het toestel of op de abonnementskosten, zijn hierbij goede voorbeelden. Houd de aanbiedingen schept in de gaten, om hier gebruik van te kunnen maken.