iphone-7-zilver-voorkantiPhone 7 zilver

Op 7 september is de nieuwe iPhone 7 door Apple aangekondigd tijdens het Apple event. De iPhone wordt uitgebracht in een normale variant en een Plus variant. Beide modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De iPhone 7 zilver is verkrijgbaar vanaf 16 september in Nederland en brengt diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger: de iPhone 6S.

Zilveren iPhone 7 kopen

[bm_show_telecom_subs phone=”81″]

iphone-7-achterkantInformatie over de iPhone 7 silver

De zilveren iPhone 7 heeft een design dat grotendeels gelijk is aan het design van de iPhone 6 en 6S. Er zijn wat kleine verschillen, zo steekt de camera aan de achterzijde wat uit en zijn de antennestrepen verdwenen. Het beeldscherm is een 4,7-inch display met een resolutie van
750 x 1334 pixels en 326 pixels per inch. Het Retina Display is voorzien van 3D Touch. Het toestel komt met 32GB, 128GB of 256GB aan opslagruimte. Aan de binnenzijde bevindt zich een A10 Fusion processor die 40 procent sneller zou zijn dan zijn voorganger. Verbeterd zijn de nieuwe stereoluidsprekers. De hoofdtelefoonaansluiting is komen te vervallen. Een hoofdtelefoon kan worden aangesloten via de Lightning poort en ook biedt het toestel ondersteuning voor draadloze AirPods die apart via Apple verkrijgbaar zijn.

Een grote verbetering is dat het toestel IP67 gecertificeerd is, dit betekent dat het toestel stof- en waterdicht is. Aan de achterzijde van de zilveren iPhone 7 bevindt zich een 12 megapixel camera die is voorzien van een Quad Led flitser. Het diafragma is vergroot waardoor meer licht wordt gevangen en ook foto’s in het donker een stuk scherper zijn. Aan de voorzijde van de iPhone 7 bevindt zich een verbeterde 7-megapixel camera geschikt voor het gebruik van FaceTime. De iPhone 7 ondersteunt verder iMessage, iCloud en Apple Pay. Het toestel draait op de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple, iOS 10.
De iPhone 7 in het zilver is beschikbaar vanaf € 769,00.