iphone7_roseiPhone 7 roségoud

Op 7 september 2016 zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus door Apple gepresenteerd tijdens het Apple event. Met de iPhone 7 houdt Apple de kleur roségoud erin, het toestel is naast een aantal andere kleuren ook weer beschikbaar in deze kleur. De roségouden iPhone 7 is beschikbaar in drie verschillende versies met 32GB, 128GB en 256GB aan opslagruimte.

iPhone 7 rosegoud kopen

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Het design van de roze iPhone 7

iphone-7-roze-achterkantHet design van het toestel is ongeveer gelijk gebleven als dat van zijn voorgangers de
iPhone 6 en de iPhone 6S. Het toestel heeft dezelfde afmetingen en een 4,7-inch display waarvan de kleurweergave is verbeterd. Een verschil zijn de antennestrepen, deze zijn bij de iPhone 7 niet meer zichtbaar aan de achterzijde. Een ander uiterlijk verschil is de camera die bij de iPhone 7 wat uitsteekt.

Het toestel draait op de Apple A10 Fusion-processor in combinatie met een M10 co-processor en een grafische chip. De accuduur is verbeterd en moet wel twee uur langer zijn dan bij de iPhone 6S het geval is. De iPhone heeft een IP67-rating, wat betekent dat het toestel stof- en waterdicht is. De koptelefoonaansluiting is verdwenen, hierdoor kon het toestel stof- en waterdicht worden gemaakt. Om een koptelefoon aan te sluiten moet de Lightning poort worden gebruikt. De homeknop is niet steeds aanwezig op het toestel maar deze kan niet meer worden ingedrukt.

Het gaat om een drukgevoelige thuisknop met haptische feedback. Ook is Touch ID nog steeds geïntegreerd in de knop. De achterzijde van de roségouden iPhone is voorzien van een12 megapixelcamera met nieuw sensor en beeldprocessor. De lens heeft een diafragma van f/1.8 waardoor er meer licht op de sensor valt en er betere foto’s worden gemaakt. De camera aan de voorzijde is een 7-megapixelcamera waarmee selfies kunnen worden gemaakt. De iPhone 7 draait op de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple, iOS 10. De update van het systeem brengt verbeteringen en nieuwe features.