iPhone 7 256GB

De iPhone 7 is op 7 september 2016 door Apple onthuld op het Apple event. De nieuwe smartphone volgt de iPhone 6S op en is vanaf 16 september in Nederland verkrijgbaar. Het toestel komt met de nodige verbeteringen. De iPhone 7 is de eerste iPhone die verkrijgbaar is met wel 256GB aan opslagruimte. Apple heeft bij de iPhone 7 daarnaast gekozen voor een instapmodel van 32GB een tussenmodel van 128GB. Het model van 256GB komt naast de kleuren zilver, goud en roségoud ook in de kleuren zwart en gitzwart.

Abonnement, prijs een aanbiedingen vergelijken

[bm_show_telecom_subs phone=”81″]

Design en display van de grootste iPhone 7

Het design van de iPhone 7 is grotendeels gelijk gebleven aan dat van zijn voorganger. De afmetingen zijn hetzelfde en het 4,7-inch display beschikt over een resolutie van 1334 x 750 pixels. Het scherm is afgesteld op de dci-p3 kleurstandaard waardoor de kleurweergave enorm is verbeterd. De 3D technologie is in het beeldscherm aanwezig en het display is goed af te lezen in fel zonlicht. De antennestrepen aan de achterzijde van het toestel zijn weggewerkt, andere grote uiterlijke veranderingen zijn er niet. Het toestel is ook niet dunner geworden maar weegt wel iets lichter.

Specificaties en verbeteringen

Het toestel is voorzien van een Apple A10 Fusion processor, een M10 coprocessor en een snelle grafische chip. Het toestel zou hierdoor enorm snel werken en de accuduur is aanzienlijk verbeterd. Een andere belangrijke verbetering is dat de iPhone 7 stof- en waterbestendig is, er is sprake van een IP67-certificering. De iPhone 7 is hierdoor bijvoorbeeld zonder problemen in de regen te gebruiken. Zowel aan de voor- als achterzijde bevindt zich een verbeterde camera. De achterzijde is voorzien van een 12 megapixel camera met een grotere lens. Het zou de beste camera zijn die Apple ooit heeft gemaakt. De camera laat meer licht door vanwege het diafragma van f/1.8. De smartphone maakt hierdoor betere foto’s en foto’s gemaakt in het donker zijn ook een stuk beter.  Ook de camera aan de voorzijde van het toestel is verbeterd. Het gaat om een 7 megapixelcamera. De homeknop is vernieuwd, deze geeft trillingen door en zou beter aanvoelen. De iPhone 7 beschikt niet over een koptelefoonaansluiting, hiervoor moet de Lightning aansluiting worden gebruikt. Apple levert speciale EarPods bij de iPhone en de gebruiker kan daarnaast zelf nog AirPods aanschakelen, dit zijn draadloze oortjes. De iPhone 7 draait standaard op de nieuwste versie van Apples besturingssysteem, iOS 10.

iPhone aanschaffen
Apple’s iPhone 7 is niet de goedkoopste smartphone op de markt. Desondanks zijn er legio Apple fans die deze telefoon zonder al te lang nadenken hebben aangeschaft. Doordat de iPhone 8 en X reeds zijn gelanceerd is de iPhone 7 inmiddels wel relatief betaalbaarder geworden. Je kunt een iPhone 7 los kopen in een online winkel, in een fysieke Apple Store of laten financieren d.m.v. een uitgebreid mobiel abonnement. Een keuze van een telefoon abonnement is populair bij velen omdat je dan niet direct honderden euro’s moet uitgeven. Je betaalt namelijk een stuk lager bedrag per maand en lost zo de voorgefinancierde iPhone af zoals je bij iedere lening zou doen.