iphone7_goudiPhone 7 (Plus) Goud

Op 7 september heeft Apple tijdens het Apple event de nieuwe iPhone 7 gepresenteerd. Het toestel volgt de iPhone 6S op en brengt de nodige verbeteringen met zich mee. Ook is het nieuwe toestel net als zijn twee voorgangers weer beschikbaar in de kleur goud. Vanaf 16 september is de iPhone 7 in het goud verkrijgbaar in Nederland. Het toestel komt met 32GB, 128GB en 256GB aan opslaggeheugen en is verkrijgbaar is in de kleur goud. Op deze website vindt u een overzicht van alle abonnementen, prijs en aanbiedingen. Gebruik de vergelijkingstool en kies het goedkoopste abonnement of bestel het toestel los voor de beste prijs!

Gouden (Gold) iPhone 7 met abonnement kopen

[bm_show_telecom_subs phone=”81″]

iphone-7-goud-achterkanbtiPhone 7 gold informatie

De iPhone 7 is op een aantal vlakken flink verbeterd. Qua uiterlijk is er bijna niets gewijzigd. Het toestel heeft hetzelfde formaat als zijn voorgangers en beschikt tevens over een 4,7-inch display. Het display heeft een resolutie van 750 x 1334 pixels, wel is de kleurweergave flink verbeterd. Het scherm is uitstekend leesbaar in fel zonlicht. Het scherm is voorzien van 3D Touch. De antennestrepen aan de achterzijde van het toestel zijn weggewerkt. De iPhone 7 draait op een nieuwe A10 Fusion processor in combinatie met een grafische chip en coprocessor.

Ook flink verbeterd is de camera die nu aan de achterzijde iets uitsteekt. De 12 megapixel camera schiet uitstekende foto’s. Het diafragma is vergroot en het toestel beschikt over optische beeldstabilisatie. In de goudkleurige iPhone 7 zijn twee stereospeakers aanwezig waar geweldig geluid uitkomt. De koptelefoonaansluiting is verwijderd, een koptelefoon kan worden aangesloten op de Lightning poort. Ook biedt Apple nieuwe draadloze oortjes aan die apart kunnen worden aangeschaft. De iPhone 7 heeft een IP67 certificering, dat betekent dat het toestel stof- en waterdicht is. Het toestel draait op iOS 10, het nieuwe besturingssysteem van Apple.