iPhone 7 zwart

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn op 7 september door Apple gepresenteerd op het Apple event. De iPhone 7 is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 6S. Het design van de iPhone is echter bijna niet gewijzigd. Wel zijn de antennestrepen aan de achterzijde van het toestel verwijderd en steekt de camera wat uit. Apple heeft de telefoon toch een nieuwe look willen geven en heeft daarom twee nieuwe kleuren geïntroduceerd waaronder de kleur zwart. De zwarte iPhone is alleen beschikbaar als een 128GB of 256 model. Het instapmodel met 32GB aan opslagruimte is niet beschikbaar in het zwart.

Zwarte iPhone 7 prijzen vergelijken

[bm_show_telecom_subs phone=”81″]

Informatie iPhone 7 zwart

Een belangrijke verandering is het verdwijnen van de koptelefoonaansluiting. Deze is niet meer aanwezig zodat het toestel stof- en waterdicht kon worden gemaakt. De iPhone 7 heeft een IP767-certificering en is daarmee dus daadwerkelijk stof- en waterdicht. De aansluiting moest ook plaats maken zodat een tweede speaker kon worden gemaakt. Een koptelefoon kan nu worden aangesloten via de Lightning poort, bij het toestel worden EarPods geleverd die hier op aan kunnen worden gesloten. De homeknop is nog steeds aanwezig maar kan niet meer worden ingedrukt. De knop heeft haptische feedback, trilt en is drukgevoelig. In de knop zit een vingerafdrukscanner geïntegreerd.

Het display is 4,7-inch en heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels. Het toestel draait op een Apple A10 Fusion processor in combinatie met een M10 coprocessor en grafische chip. Het toestel levert hierdoor uitstekende prestaties. De accuduur is verbeterd, het toestel moet zo’n 2 uur langer meegaan dan de iPhone 6S.
Aan de achterzijde van de zwarte iPhone 7 bevindt zich een 12 megapixel camera. Deze is voorzien van een nieuwe sensor en beeldprocessor. Het is de beste camera tot nu toe. De voorzijde is voorzien van een 7  megapixel camera die geschikt is om te Facetimen of voor het maken van selfies. Het toestel draait op iOS 10, het nieuwste besturingssysteem van Apple. Apple heeft in de nieuwste versie onder ander een knop geïntroduceerd voor het verwijderen van alle notificaties.