iphone-7-jet-blackiPhone 7 (Plus) Jet Black (Zwart)

De iPhone 7 en 7 Plus zijn door Apple tijdens het Apple event op 7 september 2016 gepresenteerd. De iPhones komen dit jaar met 32GB, 128GB en 256GB aan opslaggeheugen. Aan het design van de iPhones is niet veel gewijzigd op een paar kleine dingen na. Om de iPhone toch een nieuwe look te geven heeft Apple ervoor gekozen om de iPhone 7 ook in het gitzwart uit te brengen. Het gitzwarte exemplaar is alleen verkrijgbaar met 128GB of 256GB aan opslagruimte. Het 32GB model is dus niet verkrijgbaar in het gitzwart. Door Apple wordt wel gewaarschuwd dat er op de gitzwarte behuizing eerder krassen te zien zijn. De behuizing is van aluminium en wel net zo sterk als alle andere varianten. Naast gitzwart zijn ook de kleuren zwart, goud, zilver en roségoud beschikbaar.

iPhone 7 Jet Black (Zwart) los of met abonnement

[bm_show_telecom_subs phone=”81″]

iphone-7-jet-black-achterkantSpecificaties van de Gitzwarte iPhone 7

De iPhone 7 is voorzien van een 4,7-inch display met een resolutie van 1334 x 750 pixels. De kleurweergave is verbeterd en het scherm heeft een heldere weergave ook bij fel zonlicht. 3D Touch is aanwezig. Het toestel beschikt ook over een homeknop maar deze kan niet meer worden ingedrukt. Deze werkt op basis van trillingen. De iPhone 7 werkt op een A10 Fusion processor in combinatie met een coprocessor en grafische chip. Het toestel levert geweldige prestaties en ook de accuduur is verbeterd.

De koptelefoonaansluiting is om twee redenen verwijderd. Deze heeft ten eerste plaats gemaakt voor een extra stereo die zorgt voor nog beter geluid. Door het verwijderen van de koptelefoonaansluiting is het mogelijk geworden het toestel stof- en waterdicht de te maken. Een koptelefoon kan worden aangesloten op de Lightning-poort. Er is een nieuwe koptelefoon meegeleverd. Ook is het mogelijk om draadloze oortjes te gebruiken. De achterzijde van het toestel is voorzien van een verbeterde 12 megapixel camera die scherpe foto’s schiet. Aan de voorzijde bevindt zich een 7 megapixel camera waarmee selfies kunnen worden gemaakt. Het toestel draait op iOS 10, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple.