iPhone 7 Wijzer

iPhone 7 processors mogelijk gemaakt door Samsung

Deel artikel

De iPhone 6 is nog niet eens officieel aangekondigd door Apple, maar nu al stromen de eerste geruchten binnen met betrekking tot de iPhone 7. Het is nog vroeg om te zeggen dat het gerucht een kern van waarheid heeft maar omdat wij een nieuwssite zijn, willen wij jullie het gerucht niet ontnemen.

Deze week heeft The Economic Times vermeldt dat Apple Samsung Electronics heeft benadert voor het produceren van de chips voor de iPhone 7. Het lijkt een beetje vreemd dat Apple nu al Samsung heeft benaderd want voor de productie van de processors voor de iPhone 6 heeft Apple TSMC in handen genomen, al zal Samsung wel meehelpen met produceren om de productie druk bij TSMC te verlagen.

Naar verluid zal Apple voor de iPhone 7 een 14 nanometer chip gebruiken als processor. Voor de iPhone 6 gebruikt Apple volgens The Wall Street Journal een 20 nanometer chip. Zoals al vermeld is het nog erg vroeg om al te melden dat dit gerucht waarheid is, maar wij weten ook dat Apple al lang bezig is met de iPhone 7 of misschien zelfs de 8, ondanks dat de iPhone 6 nog officieel gereleased moet worden.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd

Nieuws

iPhone 7 krijgt chip van Samsung

Al jaren zijn Apple en Samsung verwikkeld in een patentstrijd die nooit lijkt op te houden, maar naast de gang naar de rechtbank werken de