iPhone 7 Wijzer

32 GB voor instapmodel iPhone 7?

Deel artikel

Er komen steeds meer geruchten naar buiten omtrent de iPhone 7. De smartphone van Apple die medio september in de winkel zal moeten liggen zal volgens Apple Watcher Kevin Wang niet te verkrijgen zijn in een 16 GB variant. Dit zou beteken dat het instapmodel de 32 GB zal worden. Bij de vorige modellen was het instapmodel de 16 GB Variant. Ook geeft hij aan dat het werkgeheugen van de iPhone 7 net als die van de iPhone 6S, 2 GB zal bedragen. De iPhone 7 Plus zal zoals gebruikelijk net iets krachtiger worden als het standaard model.

Een andere bekende wachter(Ming-Chi Kuo) voorspeld dat de 5.5 inch variant 3GB RAM zal krijgen om de beelden van de dubbele camera goed kan verwerken. Of het allemaal waar is natuurlijk nog niet bekend. Wel ligt het voor de hand dat een 16 GB variant zou kunnen verdwijnen omdat veel gebruikers niet genoeg hebben aan de opslagcapaciteit. Een 32 GB als houd in dat de prijs van instamodel hoger zal liggen bij de andere modellen!

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd