iPhone 7 Wijzer

Handige accessoires voor in de auto

Deel artikel

Er zijn heel erg veel handige accessoires te vinden voor in de auto. Een van deze accessoires is de telefoonhouder auto. Met behulp van een telefoonhouder kun je jouw telefoon gebruiken in de auto zonder dat je deze in je hand hoeft te houden. Dit kan onder andere handig zijn wanneer je navigatie nodig hebt of je eigen muziek wilt afspelen. Er zijn verschillende soorten houders. Zo is er een verschil in de manier waarop je de houder in de auto bevestigd. Niet elke houder is geschikt voor elk type auto en dit is dus iets om op te letten. Daarnaast verschillen houders ook in de manier waarop de telefoon vast wordt gehouden.

Andere accessoires voor jouw telefoon

Naast een telefoonhouder zijn er meerdere accessoires voor in de auto die te maken hebben met je telefoon. Een voorbeeld hiervan is de bluetooth-carkit, met deze kit kun je jouw telefoon met de auto verbinden. Hierdoor kun je in elke auto muziek van jouw telefoon afspelen. Een ander handig accessoire is de USB-oplader. Met deze oplader kun je gemakkelijk jouw telefoon opladen in de auto. Op deze manier ben je er dan ook zeker van dat je nooit onderweg met een lege telefoon komt te zitten. Tenslotte zijn er naast de verschillende auto accessoires voor je telefoon ook nog vele andere handige accessoires.  

Dashboardcamera’s komen goed van pas 

Een van de auto accessoires die steeds populairder wordt is de dashboardcamera. Er zijn vele verschillende dashboardcamera’s. Welke camera de beste optie is hangt dan ook af van de eisen die je aan de camera stelt. Zo kan niet elke camera even goed in het donker filmen. Ook heeft niet elke camera een touchscreen waarmee je de camera kunt bedienen. Camera’s kunnen om verschillende redenen worden gebruikt. Ten eerste kun je met een dashboardcamera een leuke video maken wanneer je door een mooi landschap rijdt. Daarnaast worden deze camera’s echter ook steeds vaker gebruikt als bewijs wanneer je in een verkeersongeluk terecht komt. Met behulp van de video kan dan worden bepaald wie er schuldig is aan een ongeluk.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd