iPhone 7 al enorm populair

0

Apple heeft begin september dan eindelijk haar nieuwste toestellen gepresenteerd, de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Voor is het eerst viel Nederland onder de eerste landen, waar de iPhone 7 direct werd uitgebracht. Normaal gesproken moeten de gebruikers in Nederland dan nog vaak een tijdje wachten. Er konden natuurlijk al pre-orders worden geplaats, maar nu worden de toestel dan echt uitgeleverd.

Wat laten de verkoopcijfers zien

De iPhone is al jarenlang een enorm populaire smartphone. Elk jaar weer, brengt Apple een nieuwe variant uit. Dit keer is de iPhone 7 aan de beurt. Apple heeft aan de buitenkant niet veel veranderd aan het toestel, maar intern zijn er flink wat specificaties vernieuwd. Apple heeft er dit keer ook voor gekozen om het opslaggeheugen te vergroten en twee nieuwe modellen uit te brengen. De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn vanaf nu namelijk ook in het mat zwart en glanzend zwart te verkrijgen.

Het bedrijf Slice Intelligence heeft onderzoek gedaan naar de pre-orders en kan aan de hand van deze cijfers al een beeld geven, van welke modellen tot nu toe het meest in trek zijn. Voor het eerst is er dan ook meer vraag naar de iPhone 7 Plus, het model met een 5,5 inch scherm. Volgens de gegevens zouden er in de 48 uur, nadat de iPhone 7 te verkrijgen was, maar liefst 55% van alle kopers te hebben gekozen voor een iPhone 7 Plus.  Dit keer verschilt de iPhone 7 Plus dan ook meer van de iPhone 7. Niet alleen heeft de iPhone 7 Plus een groter scherm, het toestel beschikt ook over een grotere batterijcapaciteit en een dubbele camera. Qua kleur, is de mat zwarte iPhone 7 op dit moment het meest populair. Toch kiezen de gebruikers daarna voor de glanzend zwarte iPhone.

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.