iPhone 7 Wijzer

Geruchten omtrent de prijs van de iPhone 7!

Deel artikel

Men hoeft gelukkig niet lang meer te wachten. Op woensdag 7 september zal namelijk de iPhone 7 worden gepresenteerd. Apple zou al druk bezig zijn met het versturen van uitnodigingen, zodat het event druk zal worden bezocht. Apple wil natuurlijk graag veel aandacht schenken aan de iPhone 7 en dat zal met het Apple event zeker gaan lukken. Woensdag zal het event live te volgen zijn, via internet.

Wat zal de iPhone 7 gaan kosten?

De prijzen van zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus zijn uitgelekt, volgens de laatste geruchten. De iPhone 7 zal te verkrijgen zijn vanaf € 700,-. Voor deze prijs heeft u een iPhone 7 met een opslaggeheugen van 32GB. Wilt u graag meer opslaggeheugen, dan zult u ook meer voor het toestel gaan betalen. De vraagprijs van de iPhone 7 met een opslaggeheugen van 128GB zal rond de € 800,- liggen en De iPhone 7 met 256GB zal een vraagprijs gaan krijgen van ongeveer € 950,-. Natuurlijk zal de iPhone 7 Plus nog iets duurder zijn. De iPhone 7 Plus zal volgens de geruchten te verkrijgen zijn vanaf € 800,- en de prijs kan oplopen tot ongeveer € 1050,-.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd