iPhone 7 Wijzer

IPhone 7 Camera

Deel artikel

Elk jaar, in de maand september, organiseert Apple een speciaal evenement waar zij haar nieuwste toestellen en andere gadgets bekend maakt. Hier kan het publiek dan alvast een voorproefje krijgen, van alle vernieuwde specificaties en onderdelen. Zo weet men alvast wat zij kunnen verwachten. Er wordt dan ook elk jaar enorm uitgekeken naar dit evenement. Zo ook voor dit jaar. Zoals het er nu naar uit ziet, zal Apple tijdens het evenement de iPhone 7 bekend gaan maken. Ondanks dat de iPhone 6 en de iPhone 6s nog maar net uit zijn gebracht, wordt er alweer enorm uitgekeken naar het allernieuwste toestel van Apple.

Men is enorm benieuwd of het toestel weer over vernieuwde specificaties zal gaan beschikken of dat deze juist voorzien wordt van compleet nieuwe snufjes. De geruchtenmachine draait dan ook al weer op volle toeren. Waar natuurlijk al veel over wordt gesproken, is de camera. Uit hoeveel megapixels zal de camera gaan bestaan en is deze voorzien van neer kwaliteit. Er is tot nu toe nog niets bekend, over het aantal megapixels. Wel wordt er gesproken over een camera met maar liefst twee lenzen. Hierdoor kunnen er foto’s met nog betere kwaliteit worden gemaakt. Iets waar men enorm gevoelig voor is. Ook wordt er gesproken over een optische zoom, waardoor zelfs ingezoomde foto’s een stuk scherper zullen worden.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd