iPhone 7 Wijzer

Nieuwe geruchten!

Deel artikel

In de maand mei zal alweer een nieuwe iPhone uitgebracht gaan worden, namelijk de iPhone 7. Op dit moment is men nog volop gebruik aan het maken van de iPhone 6en de iPhone 6s, maar ondertussen is men al enorm nieuwsgierig naar het nieuwste toestel. Er gaan dan ook al behoorlijk wat geruchten rond, rondom het allernieuwste toestel van Apple.

Welke specificaties zal het nieuwste toestel gaan bevatten. Dat is natuurlijk wel één van de belangrijkste vragen. Zal het toestel nog weer sneller gaan worden en zal er ook meer opslag mogelijk zijn. De geruchten die rond gaan, geven aan dat de iPhone 7 nog weer sneller zal gaan worden. Natuurlijk wordt er gewerkt aan een vernieuwde grafische chip, die uiteindelijk nog weer sneller zal moeten gaan worden. Ook zal het toestel gaan draaien op iOS 10. Dat heeft Apple al bekend gemaakt. Dit alles zal dan worden ondersteund door een A10-processor. Ook zullen de gebruikers meer opslagruimte gaan krijgen. Natuurlijk zal Apple standaard modellen uit gaan brengen met een opslagruimte van 16GB, 64GB en 128GB. Daarnaast wordt er gesproken over een uitbreiding van de opslagruimte tot maar liefst 256GB. Hier zullen de gebruikers enorm blij van gaan worden.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd