iPhone 7 Wijzer

iPhone online verkopen

Deel artikel

iPhone online verkopen

Als u voor uw iPhone het volledige bedrag of de betaling in termijnen helemaal afbetaald hebt, dan is deze mobiel officieel van jou. Wanneer je hier dus van af wilt is het nu aan jou om deze te verkopen. Het verkopen van uw smartphone is tegenwoordig eenvoudig online te regelen, zo hoeft u vaak alleen nog maar te kiezen welke mobiel u heeft, beantwoord een paar vragen over de toestand van het apparaat en verstuur het naar het desbetreffende bedrijf. Het moeilijkste deel van deze verkoop is het uitzoeken u, uw mobiel voor het meeste geld kunt verkopen en wat de waarde ervan is.

Betere deals voor degene met geduld

Wanneer u het geld op dit moment niet nodig bent, dan is het aan te raden om niet meteen de eerste beste site te gebruiken die u vindt om uw mobiel te verkopen. Er is namelijk een breed scala aan online verkoopsites die vaak meer geven dan de eerste aanbieder. Een ander ding dat u wilt weten wanneer u online uw iPhone verkoopt, is hoe lang de prijs die u aangeboden krijgt, geldig is. Sommigen kopers vereisen dat u uw telefoon onmiddellijk opstuurt terwijl anderen het aanbod enkele weken aanbieden, waardoor u de tijd heeft om te kunnen kiezen. Om te kijken hoeveel verschillende kopers bereid zijn om te geven voor bijvoorbeeld jouw iPhone 6, kan je gebruik maken van websites zoals oudeiphoneverkopen.nl om verschillende kopers te vergelijken.

Voorkom dat je opgelicht wordt

Wanneer je een deal hebt gesloten met een koper, dan is het altijd erg belangrijk dat je de gegevens van het desbetreffende bedrijf of persoon achterhaald. Zo voorkom je namelijk dat je iets opstuurt naar een wildvreemde waarvan je niet weet wat hij of zij ermee gaat doen. Ook is het erg belangrijk dat je ervoor zorgt dat jij het geld van de verkoop ontvangt voordat je, je smartphone opstuurt. Blijkt het uiteindelijk dat je toch opgelicht bent? Zorg dan dat je dit zo snel mogelijk aangeeft bij de Politie met alle nodige informatie, zij kunnen je namelijk op dat moment het beste hierbij helpen. Raadpleeg ook de site die je gebruikt hebt om de smartphone te verkopen zoals marktplaats.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd