iPhone 7 Wijzer

Apple iPhone 8 met een abonnement

Deel artikel

Wanneer je iPhone- of ander smartphone-abonnement binnenkort afloopt dan kan je er meestal voor kiezen om deze te verlengen, meestal doet je dit dan meteen maar wat ook een optie kan zijn is om te wachten op de nieuwe iPhone 8. Deze smartphone van Apple zal binnenkort uitkomen en beschikken voor de nieuwste features en onderdelen waardoor hij hét nieuwe vlaggenschip van het Amerikaanse bedrijf zal worden. Dit jaar viert Apple het 10-jarig bestaan van de iPhone, daarom worden er dus grootse dingen verwacht voor de iPhone 8 en haar verschillende modellen.

Moeilijk in te schatten

Over de kosten van de smartphone is nog weinig bekend, hierdoor is het erg moeilijk om in te schatten hoeveel een abonnement van deze smartphone precies zal gaan kosten. Als we de geruchten moeten geloven dan gaat de telefoon 1000 tot 1200 euro kosten, dit is natuurlijk erg veel geld. Daarom is een abonnement één van de beste opties wanneer je over deze mobiel wilt beschikken, hierdoor hoef je namelijk niet in één keer dit hele bedrag te betalen maar over een bepaalde tijd die meestal twee jaar duurt. Ben je nou enorm geïnteresseerd in de iPhone 8 en wil je graag jouw abonnement verlengen met inclusief deze smartphone óf een nieuw abonnement afsluiten? Houdt dan iPhone8kopen.nl in de gaten, deze site bevat alle nieuwe feiten die over de smartphone uitkomen waaronder ook de prijs.

Een nieuw iOS

Omdat de iPhone pas later dit jaar uitkomt wordt er verwacht dat deze samen komt met een nieuwe versie van Apple’s besturingssysteem, namelijk iOS 11. Deze zal dan ook nieuwe functies aan de telefoon toevoegen waardoor de waarde zal gaan stijgen, omdat er nog vrij weinig bekend is over dit nieuwe systeem kan men hier ook moeilijk op inspelen qua prijs. Daarom wordt en altijd nog gewacht op de bevestiging van Apple zelf over waar de iPhone 8 over zal gaan beschikken, hoeveel deze zal gaan kosten en wat de mogelijkheden zijn qua versies. Wij verwachten wel dat de iPhone 8 meteen in Nederland verkrijgbaar en geen aparte verkrijgbaarheidsdatum krijgt in ons land.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd