iPhone 7 Wijzer

Lightning Earpods voor de iPhone 7

Deel artikel

De nieuwste iPhone, die halverwege september zal worden gepresenteerd tijdens het Apple event, zal natuurlijk ook de nodige accessoires gaan krijgen. Tot nu toe zijn er alleen nog maar geruchten, rondom het nieuwste toestel aangezien Apple nog niets heeft blootgegeven. Dit geldt ook voor de accessoires. Er zijn foto’s uitgelekt van speciale oordopjes, maar of deze straks ook daadwerkelijk te verkrijgen zijn, is door Apple nog niet bevestigd.

Lightning Earpods

Volgens geruchten, zal de iPhone 7 niet worden voorzien van een koptelefoonaansluiting. Om toch gebruik te kunnen maken van oordopjes, zal Apple speciale Lightning Earpods uit gaan brengen. Deze speciale oordopjes zouden dan dus via Lightning poort kunnen worden aangesloten. Apple heeft hier zeker over nagedacht, want door deze keuze zou het namelijk mogelijk zijn om de iPhone 7 nog weer dunner te maken. Er zijn foto’s uitgelekt waarop oordopjes worden getoond in combinatie met een iPhone, maar zolang Apple deze informatie nog niet heeft bevestigd blijft het natuurlijk gissen. Er gaan zelfs ook al geruchten, dat Apple zou werken aan draadloze oordopjes. Deze oordopjes zouden dan een draadloze verbinding hebben met de iPhone 7. Het blijft nog even afwachten tot halverwege september. Dan geeft Apple alle informatie rondom de iPhone 7 prijs.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd