iPhone 7 Wijzer

Komen er 3 iPhone 7 modellen?

Deel artikel

Men moet nog ongeveer een dikke maand wachten, totdat definitief bekend wordt gemaakt welke smartphone de iPhone 6s op gaat volgen. Halverwege september organiseert Apple weer haar speciale event en hier zal het nieuwste toestel gepresenteerd gaan worden. Tot nu toe wordt nog steeds verwacht dat het zal gaan om de iPhone 7. Op dit moment gaan er zelfs geruchten dat dit toestel niet in twee, maar zelfs in drie verschillende varianten zal worden uitgebracht.

Een 4,7 inch model

Dit model kan eigenlijk worden gezien als het standaard model. Hierbij zal het dan ook gaan om de iPhone 7. Dit model zal worden voorzien van een enkele camera en men zou dit toestel kunnen vergelijken met de iPhone 6s. Het design van dit model zal ook niet veel gaan afwijken van het design van de iPhone 6s, natuurlijk zal het nieuwste model wel worden voorzien van nieuwe en vernieuwde specificaties.

Een 5,5 inch model

Tot nu toe geven de geruchten aan, dat er ook weer een Plus model op de markt zal worden gebracht. Het zal dan ook gaan om de iPhone 7 Plus. Dit model zal men kunnen vergelijken met de iPhone 6s Plus. Het design zal ook bij dit model niet veel gaan afwijken van het design van de voorganger. Wel is al bekend dat de iPhone 7 Plus een groter werkgeheugen zal gaan krijgen.

Een 5,5 inch model met Smart Connector en een dubbele camera

Dit model is nog niet eerder uitgebracht door Apple. Dit toestel wordt omschreven als de iPhone 7 Pro. Er zijn foto’s uitgelekt die de verschillen tussen de iPhone 7 Plus en de iPhone 7 Pro laten zien. Deze uitgelekte foto’s laten zien dat de iPhone 7 Pro aan de achterkant is voorzien van een dubbele camera en dat aan de onderkant een Smart Connector is aangebracht. Door middel van deze Smart Connector kan men accessoires koppelen aan de iPhone 7 Pro.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd