iPhone 7 Wijzer

Nieuwe features voor de iPhone 7?

Deel artikel

De iPhone 6 en  de iPhone 6s zijn nog niet zo lang geleden uitgebracht. Men maakt volop gebruik van deze prachtige toestellen. Wel gaan er al veel geruchten rond, over de nieuwe iPhone die in de maand septembernummer worden uitgebracht.  De iPhone 7 zal de eerdere modellen gaan opvolgen. Men is natuurlijk enorm nieuwsgierig naar alle specificaties en hoe het toestel er uit zal komen te zien. Zodoende zijn er dan ook al veel geruchten over het nieuwste toestellen Apple.

Unieke gadgets

Bij de iPhone 7 zacht niet meer mogelijk zijn, om standaard een koptelefoon aan te sluiten. Er gaan namelijk geruchten rond, dat deponeren 7 niet meer zal worden voorzien van een audioaansluiting speciaal voor oordopjes. Natuurlijk wil Apple, mensen hun oordopjes niet ontnemen en hebben zij hier iets op bedacht. De iPhone 7 zal hiervoor gebruik gaan maken van de Lightning collector. Hier kunnen de oordopjes dan op worden aangesloten. Het is nog niet duidelijk wat Apple wil gaan doen met de vrijgekomen ruimte. Hier heeft zij natuurlijk ook nog even de tijd voor. De verwachting is, dat Apple de iPhone 7 begin september zal gaan presenteren op het jaarlijkse evenement. Hier zal men nog even op moeten wachten.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd