iPhone 7 Wijzer

Wordt ‘deepblue’ de nieuwe kleur?

Deel artikel

Volgends de laatste geruchten wil Apple bij de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus een aantal kleuren veranderen. Door de jaren is Apple behoorlijk wisselend geweest met zijn kleuren. Zo kwam men met een geheel witte iPhone en een gouden iPhone. De iPhone 5C werd zelf voorzien van hele felle en trendy kleuren. De kleuren die bij de iPhone 6 en zijn opvolger de iPhone 6s hoorden, kon men wel bestempelen als chique. Tocht hield Apple door de jaren heen wel vast aan één standaard kleur: Zwart.

Zwart zal bij de iPhone 7 ook wel weer de populairste kleur worden. Onlangs zijn er foto’s opgedoken van een iPhone 7 met een ‘deeplblue’ kleur. Volgens ingewijden zal deze kleur de vervanger moeten worden van de ‘spacegrey’ iPhone. Opmerkelijk omdat deze kleur toch best goed leek te verkopen en goed past bij de iPhones. Het zou ons dan ook niets verbazen als deze kleur een extra optie wordt naast de ‘spacegrey’ iPhone.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd