iPhone 7 Wijzer

Spelletjes spelen voor geld op je iPhone

Deel artikel

Wat is er leuker, dan op deze populaire smartphone, leuke spelletjes te spelen. Je kan er voor kiezen om gratis spelletjes te spelen, die zijn te downloaden in de appstore. Maar, wil je extra spanning geven aan het spelen van spelletjes dan is de optie om voor echt geld te spelen een leuke uitdaging. Ga hiervoor naar een legaal online Iphone casino.

Het aanbod op dit moment

Vandaag de dag zijn geld spelletjes populairder dan ooit. Aangezien de smartphones steeds groter en krachtiger worden, wordt het aanbod van geld spelletjes op je iPhone ook steeds groter. We doken er eens in wat het Nederlandse aanbod is, gezien we veel vragen kregen hierover. En is het wel veilig en legaal? Hieronder meer:

Legaal geldspelletjes spelen

Natuurlijk wil je veilig en legaal spelen. Op moment van schrijven kan het nog niet via Apps in de store. Die blokkeerd Apple nog in de Appstore. Binnenkort word het pas legaal in Nederland. Op dit moment kan je alleen via mobiele websites spelen. Deze zijn wel gedoogd en spelen is hier wel veilig. Als speler kan je er ook niet op aangesproken worden, dus wat dat betreft al semi legaal. Deze sites hebben allemaal leuke geld bonussen, geweldige graphics en een uitstekende klantenservice. Een wereld appart, en je moet het even vinden, maar dan spreekt alles voor zich en zijn het de leukste spelletjes. Via een mobiele site speel je binnen enkele minuten al voor echt geld wat gewoon veilig is en natuurlijk goed op je iPhone werkt.

Eerst gratis oefenen?

Wil je eerst de spelletjes oefenen? Van de meeste spelletjes vind je de gratis versie van in de App store. Je kan een losse ​​app downloaden voor het spel dat je graag wilt gaan spelen. Deze apps zijn klein, zodat ze snel zijn te downloaden en installeren Zo kan je het eerste gratis uitproberen zonder geld in te zetten. Dat is dan ook onze tip. Probeer het eerst goed, zodat je straks meer kans hebt op een mooie winst.

Je hebt veel verschillende soorten spelletjes waar je mee kunt inzetten. De meeste zijn videoslots, ook wel gokkasten. Waarbij je er op los spint om een mooie winst te behalen. Maar ook roulette of blackjack voor geld speel je tegenwoordig op je iPhone. Bij deze laatste twee komt zeker wat strategie en tactiek om de hoe kijken. Als je het spel goed door hebt kan je hier serieuze bedragen mee winnen.

Laten uitbetalen

Je speelt natuurlijk om te winnen. Maar hoe kan je inzetten en geld storten? Dit kan tegenwoordig gemakkelijk met iDeal. Binnen een minuut is je betaling rond en zie je het bedrag rechtstreeks in je account. Hiermee kan je dus direct inzetten. Het geld eraf halen gaat net zo makkelijk, je kan gewoon een betaalverzoek aanvragen en binnen 24 uur staat het geld bijgeschreven op je bankrekening.

Aanmelden en spelen maar

Als je geïnteresseerd bent in het spelen van games voor echt geld hopen we je dus opweg geholpen te hebben met wat mag en hoe het werkt. Voor een goed overzicht van actuele mobiele sites waar je terecht kunt zie de link eerder in dit artikel. Meld je aan en probeer het vandaag nog uit, zodat je zelf ziet waarom dit een echte aanrader is!

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd