iPhone 7 Wijzer

De iPhone 7

Deel artikel

De iPhone 7 van Apple is inmiddels alweer een tijdje uit maar is nog steeds erg populair. De grootste verandering die deze smartphone met zich mee bracht was het feit dat de telefoon niet meer zal beschikken over een koptelefoonuitgang. In het begin werd dit als schokkend ervaren en waren de mensen vooral negatief over de veranderingen het nieuwe vlaggenschip van Apple in de reeks van iPhones zal toepassen, echter is de rust inmiddels weder gekeerd en zijn mensen er aan gewend geraakt. Ook heeft Apple een speciale adapter uitgebracht wat het mogelijk maakt om toch muziek te luisteren met de mobiel door middel van een koptelefoon of oordopjes die een draad bevatten, deze adapter maakt gebruik van dezelfde poort als die waarmee men de iPhone op laad. Inmiddels heeft Apple ook al de iPhone 7 Plus uitgebracht, deze smartphone zou iets beter en vooral groter zijn dan de iPhone 7.

Een iPhone 7 abonnement

Een iPhone 7 kan een erg dure aankoop zijn, daarom zijn er net zoals we al gewend zijn ontzettend veel aanbieders die een abonnement aanbieden waarbij je over een iPhone 7 kan beschikken. Bij zo’n abonnement zit meestal dan de smartphone, accessoires zoals oordopjes en een oplader en een simkaart. Deze simkaart beschikt meestal over de door jou gekozen services zoals een bepaald aantal belminuten, sms’jes of data. Omdat de iPhone 7 nog redelijk nieuw is zijn de prijzen van een abonnement nog steeds erg verschillend, zo is een abonnement goedkoper wanneer je bereidt bent een hoger bedrag bij te betalen voor de mobiel óf wanneer je uit de verkrijgbare services niet het maximum kiest. Natuurlijk is zo’n abonnement een simpele optie om op over een bepaalde smartphone te beschikken zonder dat je hierbij een grote investering moet doen.

Welke provider kies je

Niet elke provider biedt hetzelfde iPhone 7 abonnement aan, zo zijn er tientallen verschillende providers die elk een andere prijs hanteren. De factoren die de prijs bepalen bij deze providers zijn onder andere welke telefoon je bij het abonnement wilt, hoelang het contract duurt, het aantal belminuten en sms’jes je wilt gebruiken en hoeveel MB data je wilt. Hieruit krijg je bij de meeste providers verschillende contracten aangeboden die bestaan uit twee verschillende bedragen. Eén van deze twee bedragen is het bedrag dat je per maand moet betalen voor het abonnement en het andere bedrag is de bijbetalen die je voor de smartphone moet betalen. Veel van deze providers bieden naast een mobiel abonnement ook Tv internet aan. Deze vindt u meestal gecombineerd in een zogenaamd ‘Alles in 1 pakket vergelijken’ die u kunt vergelijken. Het voordeel dat deze providers een mobiel abonnement én een alles in 1 pakket aanbieden voor televisie, telefonie en internet is dat je bij de meeste dit kan combineren. Hierdoor kan je verschillende kortingen of andere dingen ontvangen die in het voordeel van jou als consument zijn. Bekijk daarom altijd even bij je huidige provider of zij één van deze services aanbieden of vraag hierna bij de helpdesk.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd