Dit is wat wij verwachten van de iPhone 8

0

Na de iPhone 7 en 7 Plus en tegen alle verwachtingen in kwam er geen iPhone 7s of 7s plus. Apple ging rechtstreeks door naar de iPhone 8. Hij is nog niet officieel uitgegeven en er zijn dus erg veel speculaties rondom dit nieuwe model. De geruchten gaan dat het scherm groter is dan zijn voorgangers, namelijk 5.8 inch display. Het scherm van iPhone 8  wordt langer, dat betekent dat er geen behuizing meer over de bovenkant van je scherm loopt en je voor je gevoel dus een grotere telefoon in de hand hebt terwijl dit in werkelijkheid niet zo is. iPhones zijn een van de meest verkochte mobiele telefoons ter wereld en ook het meest merkgevoelig. Wanneer iemand in het bezit is van een Apple iPhone heeft hij of zij vaak ook een Apple MacBook of ander product van Apple. Naar verwachting is de behuizing van iPhone 8 gemaakt van glas.

Diverse specificaties van de iPhone 8

De display van de iPhone 8 heeft waarschijnlijk geen randen en een glazen behuizing. De home button is naar verwachting verwerkt in de display. De technologie van deze telefoon is hoger dan die van andere iPhones. Voor het eerst kun je de iPhone draadloos opladen namelijk met de iPhone 8 en dat gaat waarschijnlijk sneller dan voorheen. Het is al bekend om je telefoon te ontgrendelen met je vingerafdruk, het is ook bijna mogelijk om met je oog de telefoon te ontgrendelen. Met de zogenaamde irisscanner is het mogelijk om de telefoon te ontgrendelen. Ook het scherm van iPhone 8 is waarschijnlijk anders, het wordt naar verwachting een OLED scherm, deze zijn nog scherper dan de schermen die we al kennen van de iPhone reeks. OLED technologie wordt de laatste tijd steeds vaker besproken. Enkele andere mobiele telefoons zijn al voorzien van deze technologie met een OLED scherm. De LG G6 en de Samsung Galaxy S8 hebben al een OLED scherm.

De nieuwe iPhone X, iPhone Edition of toch iPhone 8

De speculaties gaan dan wel rond dat Apple met een nieuwe iPhone komt, maar welke naar hij krijgt is nog niet bekend. Zo zijn de iPhone X en iPhone Edition ook nog in de race tegen de gebruikelijke iPhone 8 naam. In ieder geval krijgt het scherm een true tone. True tone is een technologie waarbij sensoren het licht in de omgeving opnemen en hierop aanpassen aan de helderheid op je telefoon. Wanneer het donker wordt, wordt het scherm ook wat donkerder en wordt de kleur blauw minder gebruikt. Door minder gebruik van deze blauwe kleur kun je ’s avonds beter slapen. Wanneer er overdag veel licht is dan is wordt er meer geel toegevoegd aan je scherm. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, door de True Tone technologie gaat het allemaal van zelf. De iPhone 8 heeft de bekende vingerafdrukscanner, kenmerkend is dat deze waarschijnlijk aan de achterkant komt te zitten en niet aan de voorkant. Meer over de iPhone 8 vind je op de website van iabonnement.

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.