De IPhone 8

0

De IPhone 8 werd aangekondigd op 12 september dit jaar, en was te pre-orderen vanaf 22 september. Pre-orderen houdt in dat je de telefoon als het ware van tevoren al besteld, je krijgt het product dan op de eerste dag vanaf dat het product officieel te verkrijgen is. De iPhone 8 is te verkrijgen in drie verschillende kleuren namelijk goud, spacegrijs en zilver. Daarnaast kun je ervoor kiezen of je een opslagcapaciteit wilt van 64gb of van 256gb. Het verschil tussen die twee is erg groot, dit is ook te zien in de prijs. Dit scheelt namelijk ongeveer 170 euro per toestel. Er zijn in totaal twee soorten iPhone 8 namelijk de IPhone 8 en de IPhone 8 plus. De IPhone is los te verkrijgen maar er zijn ook IPhone 8 abonnementen waarmee je de IPhone 8 kunt kopen.

Nieuwe snufjes IPhone 8 De iPhone 8 zit vol met nieuwe snufjes ten opzichte van alle voorgaande IPhone ‘s. Zo is de IPhone 8 de eerste iPhone die spatwater dicht is. Er is nog geen enkele andere iPhone die ook maar spatwater bestendig is. Dit is al een erg groot verschil ten opzichte van de voorgaande iPhone ‘s. Daarnaast is de IPhone 8 de eerste IPhone waarmee je draadloos kunt laden. Je legt je iPhone dan op een matje waardoor je iPhone zal gaan opladen. Deze functie is erg handig omdat je dan geen last hebt van draadjes. Daarnaast is de camera een heel stuk verbetert ten opzichte van de vorige iPhone ‘s, de camera is voorzien van 12 megapixels die 83 procent meer ligt vangt dan zijn voorganger.

Prijzen van de iPhone 8 De IPhone 8 is zowel te verkrijgen als los toestel maar ook met een abonnement. Een Los toestel kost met 64gb ongeveer 600 euro. En met 256gb kost een los toestel ongeveer 730 euro. Je kunt er ook voor kiezen om de iPhone 8 te kopen met een abonnement, je betaalt dan elke maand een bepaald bedrag, vaak twee jaar, waarbij je het toestel ontvangt met een abonnement voor bellen en 4g. Bij iPhone8abonnement.nl vindt je meer informatie op de prijzen van alle abonnementen met de iPhone 8 (plus).

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.