Iphone 8 spellen worden levensecht met 5,5 inch beeldscherm

0

Nog een aantal weken en we weten officieel hoe de nieuwe iPhone 8 eruit komt te zien! De laatste weken gronst het van de geruchten rondom het nieuwe toestel. Eén van de geruchten die regelmatig terugkomt is het beeldscherm. Volgens betrouwbare bronnen zal deze het volledige scherm in beslag nemen. De home button zal verdwijnen en het toestel heeft straks een 5,15 inch beeldscherm.

 

In het 5,15 inch beeldscherm zitten meer pixels dan ooit tevoren verwerkt. Hierdoor krijgt het beeldscherm een kraakhelder beeld. De beelden komen levensecht over en elk spelletje voelt echt aan. De huidige iPhone 7 heeft een resolutie van 1920 x 1800 pixels. De nieuwe resolutie is straks 2436 x 1125.

Welke spellen gaan straks schitteren op de nieuwe iPhone 8?

 

Als eerste zijn het natuurlijk de spellen waarbij een hoop gevraagd wordt van het grafische vermogen van het toestel. Bij de iPhone 8 kunnen we bijvoorbeeld een mooie upgrade verwachten van Minecraft. Minecraft is een prachtig spel en de moeite waard om te spelen. Het is niet voor niets één van de meest populaire betaalde spellen op de smartphone. Straks met het 5,5 inch beeldscherm gaat dit spel echt van het beeldscherm afspatten.

 

Maar ook een ander populair spel gaat na verwachting een upgrade ondergaan bij het nieuwe beeldscherm. We hebben het hierbij over Hitman Snipes. Je kan jezelf nu nog meer in gaan leven als sniper dankzij het extra grote beeldscherm. Ook simpelere (maar ook zo populaire) andere spelletjes gaan een boost krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de Blackjack iPhone App welke dankzij het grote beeldscherm nu nog meer mogelijkheden om het casino levensecht te maken! Door het grote beeldscherm kan je nu nog meer genieten van je favoriete blackjack spelletje.

 

Widescreen gamen op de iPhone 8

 

Dankzij een 5,5 inch beeldscherm kan je pas echt widescreen gamen. Het beeldscherm kan het hele beeldscherm in beslag gaan nemen. Volgens een aantal geruchten zal het huidige scherm geen randen meer hebben. Je kan zo volledig opgaan in een game of film. Dit is ideaal als je de iPhone 8 opstart om Netflix te kijken of één van de prachtige games.

 

Op dit moment zijn een aantal grote app makers al druk bezig om nieuwe spellen uit te brengen voor de iPhone 8. Bij deze spellen komt het beeldscherm van de iPhone nog beter tot z’n recht. Welke spellen dit straks precies gaan zijn is helaas nog niet bekend. In september zal Apple zeer waarschijnlijk z’n standaard praatje gaan houden tegenover de pers. Hierbij zullen de nieuwe toestellen officieel gepresenteerd worden. We gaan dan officieel tot de ontdekking komen tijdens deze persconferentie, maar ook na de release.

 

Als we de laatste geruchten mogen geloven gaan straks de spellen echt volledig tot z’n recht komen. De iPhone wordt al steeds vaker gebruikt om te gamen, maar dit gaat alleen nog maar meer toenemen door het nieuwe beeldscherm.

 

Kortom we kijken nu al uit naar de release en officiële aankondiging van de iPhone 8. We kunnen ook niet wachten om straks de eerste apps zelf te testen.

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.