iPhone 7 Wijzer

iPhone 7 goedkoop en goed

Deel artikel

Als een iPhone X of een iPhone 8 te duur is kan je een iPhone 7 kopen. Dit deze iPhone is nog steeds snel in vergelijking met andere modellen van Samsung en Huawei. Daarnaast is de iPhone 7 een stuk goedkoper.

Geschiedenis Apple

Sinds de lancering van de eerste Apple iPhone probeert Apple een luxe product te zijn. Dit is erg goed gelukt, door glas en metaal te gebruiken voelt een iPhone als erg luxueus aan. Daarnaast heeft Apple ervoor gezorgd dat de gebruiksvriendelijkheid van een iPhone altijd goed is. Deze combinatie van factoren geeft een iPhone een goed uitstraling.

Goedkope iPhone blijft snel

Bij een Samsung ontstaat snel het gevoel dat de telefoon oud is als het een ouder model is. Dit gevoel hebben consumenten niet die een abonnement met een iPhone afsluiten. Het model van vorig jaar is nog steeds snel in vergelijking met andere toestellen. Dit maakt de iPhone 7 een geschikt toestel zodra een iPhone 8 te duur is. Een abonnement met iPhone 7 kan je bij de meeste provider afsluiten, dit kan ook in combinatie met een goedkoop abonnement.

iPhone blijft waarde vast

Een bijkomend voordeel van een iPhone is dat het toestel waardevast blijft. Zo zal de waarde van een iPhone 7 de komende twee jaar niet meer dan 100 euro dalen. Samsung en Huawei toestellen daar in tegen zijn niet waarde vast, na twee jaar zal een smartphone van deze makers zeker zijn gehalveerd. Besluit je een iPhone te nemen dan kan je na twee jaar altijd je oude iPhone verkopen en goedkoop een nieuwe iPhone kopen.

Gerelateerd nieuws

Nieuws

iPhone 7 release datum

Het is nog heel vroeg om te stellen wanneer de iPhone 7 verkrijgbaar zal worden. De afgelopen jaren heeft Apple de nieuwe iPhone altijd gepresenteerd